ensam -insert random titel- söker

Tv-tablån svämmar bokstavligen över av diverse dejtingprogram i en otroligt blandad kvalité. Ett ganska angenämt fenomen faktiskt, om man frågar mig. Jag gillar att titta på den där extremt framkrystade och inte alls naturliga myspysstämningen som försigår. Människor framför kameror är inte sig själva, speciellt inte när de vet att flera hundratusen soffpotatissvenskar kommer att följa varje steg de tar i tv-apparaten. Ensam Mamma Söker, Bonde Söker Fru och Lite Sällskap är alla smakprov på hitta-make/fru-eller-kanske-bara-ett-ligg-program som fängslat hundratusentals svenskar. Bonde Söker Fru är antagligen det programmet som lyckats bäst, och jag antar att det är på grund av alla underliga karaktärer. Roger till exempel, hur skön var inte den mannen? En 40-årig karl med röd mustasch och ett väldigt pojkigt utseende, som bodde hemma hos sina föräldrar. Speedos, ful keps och grym frisyr - ett recept på framgång. En riktig tjejtjusare var han också, ajjemen!

Poängen med det här inlägget? Jo, jag har några sköna programidéer som jag tänkte lobba för.

Ensam Illegal Invandrare Söker

Ibrahim 46 från Pakistan, Amina 34 från Afghanistan och Abdullah Fahmed 56 från Irak har alla gått under jorden. I och med denna stressfyllda och deprimerande situation har de inte lyckats hitta sin själsfrände tillika hustru eller make och får därför hjälp med att hitta denna individ. Ett spännande kärleksepos bakom bortblurrade ansikten och förvrängda röster. Kanske lite hålla-handen-under-burkan-myspys eller till och med ett naket knä?

IRL (In Real Life)

Fredrik är 24 år gammal och har aldrig pratat med en tjej på riktigt. Den närmsta relationen han haft med en kvinna är, förutom med sin mamma, när han chattade med xxWarriorGirl87xx i Wow-lobbyn. Fredrik är vad man brukar kalla en datornörd, eller som han vill kalla det, 1337. I verkligheten, eller IRL som man också kallar det, är Fredrik en mycket osäker och rädd individ. Torgskräck, acne och överanvändande av wow-termer i det dagliga språket sätter stopp för sökandet efter kärleken. Ska Fredrik kunna bota sin torgskräck? Kommer han att ta steget framåt och faktiskt prata med en tjej? Och framförallt, kommer han att hitta sin kärlek?

Dendrofil Söker Släktträd
Trädälskarna Margaretha från Öxelösund och Krister från Malung har inte hittat trädet i sitt liv. Med hjälp av arboristerna Jörgen och Kristina kommer de gå igenom de djupaste skogarna i Dalarna. Kommer Margaretha hitta björken hon alltid drömt om? Kan Jörgen förbise faktumet att Mangrove-träd inte växer vilt i Sverige och kanske nöja sig med en tall? Som åskådare kommer du att darra som ett asplöv. Spänning, dramatik och kärlek.


Bonde-Roger, ett stycke ladugårdskärlek



Kommentarer
Postat av: Annica

Haha! fyfan vilket skönt inlägg.. gillar dina programideér skarpt!

2010-09-12 @ 22:28:12
Postat av: F R I D A

du skriver riktigt bra ! Jag gillar dina ideér!

2010-09-13 @ 07:17:53
URL: http://friidaofsweden.blogg.se/
Postat av: Helena

Du får föra fram de ideerna, kommer säkert att bli succe!

2010-09-13 @ 18:25:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0